O le Folasaga O Roma Maa Mosaic

Ole Roman Stone Mosaic e lauiloa foi ole Mini Stone Bricks Puzzle.E masani lava ona faasino i na maa mosaic tile particles e 15mm pe laʻititi i le lapopoa, ma o lenei oloa e leai se aoga ma faʻapipiʻiina i se mamanu faifaipea ma se suiga masani i le aafiaga atoa.Ole lapopoa ole fasimea ole a fa'ateleina e tusa ai ma mana'oga o tagata fa'atau e uiga ile fausaga ole mamanu mosaic.I le avea ai o se faagasologa o suiga gaosiga mo mamanu mosaic maʻa, o loʻo lauiloa nei i maketi i fafo.

O uiga fa'atulagaina o Roma maa mosaics:

1.It ua seamless ma fufusi fausaga.

2.O le mamanu e mafai ona i ai se suiga tele, lea e mafai ona latalata i le mamanu o le parquet lamolemole.

3. The particles o vaega laiti laʻititi uma, lea e mafai ona faʻaogaina i le faigata tutusa ma le lavelave parquet aafiaga.

4.E eseese lanu eseese i le va o mea laiti ona o le maa masani e eseese i totonu o fasi mea.

5.E manaʻomia le faʻaogaina o le faʻapipiʻi i le taimi o teuteuga.

O le faʻaaogaina o le Roman Stone Mosaics:

1. E fetaui lelei mo le teuteuga o le vaalele o le fola ma le puipui i le umukuka, faletaele, ma le alatele.

2. O nisi faʻataʻitaʻiga mosaic gaʻo o le a faʻaaogaina mo le vaeluaga poʻo le pito o le puipui, fola, ma isi vaega vaalele e manaʻomia ona faʻavasegaina e le faʻaogaina, ma e iai le lelei o le fetuutuunai fetuutuunai ma le toe faʻatulagaina.

3.O le talosaga taʻutaʻua o le ata atoa o paso puipui o faʻapipiʻi mosaic ma o le a maua ai se aafiaga atoatoa i le teuteuga o le fale.

Le Su'esu'ega Lavelave o Mosaics Ma'a Roma:

1. Le ituaiga mea e fa'aogaina e fai ai le mamanu.O le tele o ituaiga o le sili atu ona lavelave

2. O le tikeri o le suiga i le tele o faʻamatalaga poloka poloka e manaʻomia e fausia ai le mamanu, o le tele o faʻamatalaga, o le sili atu ona faigata, o tulimanu maʻai, o le sili atu ona faigata ona o le faateleina o le aofaʻi o le olo.

3. O le lavelave o le mamanu o le fatuga lava ia, o le sili atu ona faigata o le mamanu, o le sili atu ona faigata.

I aso nei, o le Roma Mosaic Stone oloa o se tulaga lauiloa i fale, villas, faletalimalo, ma isi teuteuga fale taugata.Afai ei ai sau fuafuaga e fai lenei mosaic Roma, fa'afeiloa'i e tusi mai ia i matou e uiga i ou manatu, ma tatou ausia faatasi.


Taimi meli: Mati-21-2023