Sefulu Fa'ata'ita'iga Fa'ata'ita'i O Ile Mosaic Ma'a I Wanpo

Ile mosaic maao se ituaiga o mea teuteu e faia mai mea masani maa e pei o le maamora, maamora, limestone, travertine, slate, po o le onika.E faia e ala i le tipiina o le maa i ni vaega laiti, taʻitasi e taʻua o le tesserae poʻo tile, ona faʻapotopotoina lea e fausia ai se mamanu tele poʻo se mamanu.Fa'avae i luga o foliga eseese o fasi mosaic, o lenei tusiga o le a fa'apu'upu'u fa'alauiloa fa'ata'ita'iga masani e sefulu o ta'a mosaic ma'a.

1. Lalaga ato: O lenei mamanu o loʻo faʻaalia ai le fesoʻotaʻi o taʻaloga tafaʻifaʻatasi, e pei o le mamanu o se ato lalaga.Basketweave mosaic tile o se mamanu masani ma le tumau e faʻaopoopoina se paʻi o le matagofie ma le faʻaogaina i se avanoa.

2. Herringbone & Chevron: I lenei mamanu, o lo'o fa'atulagaina ta'i fa'afa'afa'afa'apito fa'ata'oto i se mamanu V-foliga po'o le zigzag, e fausia ai se mamanu fa'amalosi ma mata'ina.E mafai ona faʻaaogaina e faʻaopoopo ai se elemene faʻaonapo nei pe taʻalo i se potu.

3. Subway: Subway mosaic e fa'aosofia e le fa'asologa masani o le ta'aloga ta'avale, o lenei fa'ata'ita'iga o lo'o i ai ta'aloga fa'afa'afa'afa'a tu'u i se mamanu pei o piliki ma so'oga fa'apipi'i.

4. Hexagon: Hexagonal mosaic tiles o loʻo faʻatulagaina i se mamanu faʻasolosolo faʻatasi, e fatuina ai se ata mataʻina ma foliga faʻatusa.

5. Taimane: I le mamanu taimane mosaic tile, o meataalo laiti o loʻo faʻatulagaina faʻasolosolo e fai ai foliga taimane.O lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona fatuina ai se lagona o le gaioiga ma le faʻalelei, aemaise lava pe a faʻaaogaina lanu eseese poʻo ituaiga maʻa eseese.

6. Arabesque: O le mamanu Arabesque o loʻo faʻaalia ai mamanu lavelave ma curvilinear, e masani ona faʻaosofia e le Middle Eastern ma Moorish architecture.E faʻaopoopoina se paʻi o le matagofie ma le faʻapitoa i soʻo se avanoa.

7. Fugalaau: O mamanu o fugalaʻau mosaic tiles e mafai ona faʻaalia mai faʻamatalaga faigofie ma faʻapitoa i faʻamatalaga sili ona auiliili ma moni o fugalaau.O lanu o loʻo faʻaaogaina i totonu o taʻavale e mafai ona fesuisuiaʻi, faʻatagaina mo le faʻavasegaina ma le fatuina o mamanu fugalaʻau olaola ma mataʻina.

8. Laulaau: La'au mosaic tile e fa'atatau i se ituaiga o mosaic tile mamanu e fa'apipi'i ai fa'ata'ita'iga e fa'aosoina e laulaau po'o elemene botanical.E masani ona faʻaalia ai le tesserae poʻo taʻavale faʻatulagaina i foliga o lau, lala, poʻo isi laʻau laʻau.

9. Cubic: O le taʻavale mosaic cubic, e taʻua foi o le cube mosaic tile, o se ituaiga o taʻavale e aofia ai taʻavale laiti, taʻitoʻatasi poʻo tesserae faʻatulagaina i se mamanu kupita pe tolu-dimensional.E le pei o ta'ele mosaic mafolafola masani, lea e masani ona fa'atulagaina i luga o le lua-dimensional luga, 3D cube tile e fa'atupu ai se fa'anumeraina ma fa'atagata fa'atagata.

10. Random: Random mosaic tile, lea e taʻua foi o le irregular mosaic tile poʻo le random pattern mosaic tile, o se ituaiga o faʻapipiʻi faʻapipiʻi o loʻo faʻaalia ai taʻavale o foliga eseese, lapoa, ma lanu faʻatulagaina i se mamanu faʻapitoa poʻo le faʻaogaina.E le pei o mamanu mosaic masani e mulimuli i se faʻailoga faʻapitoa poʻo le faʻasolosolo faʻasolosolo, o le mosaic mosaic faʻafuaseʻi e ofoina atu se foliga sili atu ma faʻataʻitaʻiga.

O se tasi o uiga iloga omaa mosaic tileso le fesuiaiga masani i lanu, lanu, ma veining o le maa.O ta'i ta'itasi e ono iai ni uiga fa'apitoa, e tu'uina atu ai le mosaic atoa o se foliga mauoa ma fa'aola.O lenei lalelei faʻanatura e faʻaopoopoina le loloto ma le fiafia vaʻaia i le mamanu, ma avea ai maʻa mosaic tiles o se filifiliga lauiloa mo fale nofomau ma faʻatau pisinisi.Afai e te manaʻo e faʻaopopo atili uiga faʻapitoa i lau teuteuga, o maʻa mosaic tile o le a avea ma se filifiliga lelei, vaʻai nisi mea i luga o la matou upega tafaʻilagi.www.wanpomosaic.comma maua nisi oloa iinei.


Taimi meli: Oke-24-2023